ContactContact Us
Menu

Onze medewerkers

familyVermilion Energy Netherlands B.V. is een dynamische en groeiende onderneming. Onze organisatie telt meer dan 225 medewerkers met een arbeids- of inhuurcontract. Bovendien creëren wij jaarlijks ruim 200 tijdelijke arbeidsplaatsen voor projecten en bouwwerkzaamheden. Wij waarderen onze medewerkers en hun gezinnen in Nederland en zijn trots op onze bijdrage aan de plaatselijke economie in verschillende delen van het land.

In 2018 behaalde Vermilion Energy Netherlands B.V. de 21e plaats van de 71 deelnemende "Multinationals" in het Great Place to Work® onderzoek. Voor het vijfde opeenvolgende jaar mag Vermilion de titel Best Workplace dragen.

 

Gerard Schut, P. Eng Vice President European Operations

Gerard SchutGerard Schut, P.Eng is onze Vice President van European Operations. Hij brengt ruim 25 jaar internationale ervaring in de olie- en gasindustrie met zich mee op gebieden zoals VGM, subsurface, operaties, ontwikkeling van velden, overnames en afstotingen. Zijn laatste functie vóór zijn indiensttreding bij Vermilion was General Manager van de E&P-activiteiten van Chevron in Nederland, hier was hij verantwoordelijk voor business development en offshore productieactiviteiten. Hij wist de brutoproductie te verhogen van 5.000 boe/d in 2005 naar 25.000 boe/d in 2011 en gaf leiding aan de overname en ontwikkeling van de eerste ontwikkelingsprojecten op het gebied van ondiep gas in de Noordzee. Tijdens zijn dienstverband van 10 jaar bij Unocal in Thailand stond Gerard aan het hoofd van de geslaagde introductie van slim hole boren met monobore-voltooiing, met als doel lagere kapitaalkosten en een groter recuperatierendement. Als Asset Manager zette hij de fast-track evaluatie en beoordeling in van de oliereservoirs Plamuk, Surat en Yala in de hoofdzakelijk gasrijke omgeving van Platong, resulterend in olieproductiecijfers van ruim 50.000 boe/d, naast de boeking van reserves van meer dan 200 MMboe. Gerard heeft een MSc-graad Petroleum Engineering van de TU Delft (1986) en een MBA van Henley, The Management College, Brunel University (1996).

 

ir. Sven Tummers Managing Director

Sven Tummers startte zijn carrière bij Vermilion in 2012 als Production Engineer, waarna hij al snel in leidinggevende rollen terechtkwam, waaronder Team Lead Production Engineering en Team Lead Land & Joint Ventures. Sven bekleedde, voordat hij Managing Director was, de functie van Commercial Manager, waarbij hij verantwoordelijk was voor bedrijfsontwikkeling, joint ventures, landzaken, vergunningen, juridische zaken, hernieuwbare energie, public & governmental relations en communicatie. Sven heeft een Master of Science degree in Chemical and Biochemical Engineering behaald aan Delft University of Technology. Sven Tummers is de eerste Nederlander die de rol van Managing Director Vermilion Energy Netherlands op zich neemt. 

 


(Tenzij anders vermeld hebben verwijzingen op deze website naar 'Vermilion', of 'het bedrijf', of 'we/wij', of 'onze' betrekking op alle personen en operaties gerelateerd aan Vermilion Energy Inc. en/of haar dochtermaatschappijen, waaronder haar Nederlandse dochtermaatschappij Vermilion Energy Netherlands B.V., wier operaties en activiteiten het hoofdonderwerp van deze website vormen)

Vermilion Energy Netherlands B.V.
Hoofdkantoor - Harlingen
Zuidwalweg 2, 8861 NV Harlingen
Telefoon: 0517 493 333
Internationaal: 0031 517 493 333
Kantoor - Amsterdam
Gustav Mahlerplein 11-13
3e verdieping, 1082 MS Amsterdam
Telefoon: 0517 493 306
Internationaal: 0031 517 493 306
Contact voor omwonenden
Investeringen in de omgeving waarin we werken
Noodcontact
0517 493 333
  • © 2019 Vermilion Energy Inc.
  • Juridisch
  • Website door Media Dog