ContactContact Us
Menu

Onze medewerkers

familyVermilion Energy Netherlands B.V. is een dynamische en groeiende onderneming. Onze organisatie telt meer dan 225 medewerkers met een arbeids- of inhuurcontract. Bovendien creëren wij jaarlijks ruim 200 tijdelijke arbeidsplaatsen voor projecten en bouwwerkzaamheden. Wij waarderen onze medewerkers en hun gezinnen in Nederland en zijn trots op onze bijdrage aan de plaatselijke economie in verschillende delen van het land.

Great Place to Work


In 2017 behaalde Vermilion Energy Netherlands B.V. de 14e plaats van 79 middelgrote Nederlandse ondernemingen in het Great Place to Work® onderzoek.
Voor het vierde opeenvolgende jaar mag Vermilion de titel Best Workplace dragen.

 

Gerard Schut, P.Eng Vice President European Operations

Gerard SchutGerard Schut, P.Eng is onze Vice President van European Operations. Hij brengt ruim 25 jaar internationale ervaring in de olie- en gasindustrie met zich mee op gebieden zoals VGM, subsurface, operaties, ontwikkeling van velden, overnames en afstotingen. Zijn laatste functie vóór zijn indiensttreding bij Vermilion was General Manager van de E&P-activiteiten van Chevron in Nederland, hier was hij verantwoordelijk voor business development en offshore productieactiviteiten. Hij wist de brutoproductie te verhogen van 5.000 boe/d in 2005 naar 25.000 boe/d in 2011 en gaf leiding aan de overname en ontwikkeling van de eerste ontwikkelingsprojecten op het gebied van ondiep gas in de Noordzee. Tijdens zijn dienstverband van 10 jaar bij Unocal in Thailand stond Gerard aan het hoofd van de geslaagde introductie van slim hole boren met monobore-voltooiing, met als doel lagere kapitaalkosten en een groter recuperatierendement. Als Asset Manager zette hij de fast-track evaluatie en beoordeling in van de oliereservoirs Plamuk, Surat en Yala in de hoofdzakelijk gasrijke omgeving van Platong, resulterend in olieproductiecijfers van ruim 50.000 boe/d, naast de boeking van reserves van meer dan 200 MMboe. Gerard heeft een MSc-graad Petroleum Engineering van de TU Delft (1986) en een MBA van Henley, The Management College, Brunel University (1996).

 

Scott Seatter, P. Eng Managing Director

Scott SeatterScott heeft uitgebreide ervaring op het gebied van ontwikkelings-, opsporings- en productieactiviteiten in Canada en Europa. Hiervoor had Scott de functie van Asset Manager, Paris Basin bij de Franse dochtermaatschappij van Vermilion. Tijdens zijn zeven jaar in Frankrijk heeft Scott verschillende technische- en managementfuncties vervult ter ondersteuning van de activiteiten van Vermilion in Frankrijk en Nederland. Voordat hij naar Frankrijk verhuisde deed Scott ervaring op in productie, exploitatie en veldoperatietechniek tijdens zijn werk bij de Canadese activiteiten van Vermilion. Hij had voordat hij bij Vermilion de functie van exploitatie-ingenieur bij Vital Energy Ltd., een kleiner energiebedrijf gevestigd in Calgary. Scott heeft een BSc-graad in Petroleum Engineering van de University of Alberta.


(Tenzij anders vermeld hebben verwijzingen op deze website naar 'Vermilion', of 'het bedrijf', of 'we/wij', of 'onze' betrekking op alle personen en operaties gerelateerd aan Vermilion Energy Inc. en/of haar dochtermaatschappijen, waaronder haar Nederlandse dochtermaatschappij Vermilion Energy Netherlands B.V., wier operaties en activiteiten het hoofdonderwerp van deze website vormen)

Vermilion Energy Netherlands B.V.
Hoofdkantoor - Harlingen
Zuidwalweg 2, 8861 NV Harlingen
Telefoon: 0517 493 333
Internationaal: 0031 517 493 333
Kantoor - Amsterdam
Gustav Mahlerplein 11-13
3e verdieping, 1082 MS Amsterdam
Telefoon: 0517 493 306
Internationaal: 0031 517 493 306
Contact voor omwonenden
Investeringen in de omgeving waarin we werken
Noodcontact
0517 493 333
  • © 2018 Vermilion Energy Inc.
  • Juridisch
  • Website door Media Dog