ContactContact Us
Menu

Bedrijfsnieuws

BEDRIJFSNIEUWS / 23.08.2019

Vermilion start begin september met bouwkundige opname in Noord-Brabant

Vermilion start 9 september aanstaande met een representatieve bouwkundige opname die de huidige staat in kaart brengt van woningen en bedrijfspanden in de omgeving van de gasvelden Waalwijk-Noord, Loon op Zand en Loon op Zand-Zuid. Het project neemt ongeveer acht weken in beslag en wordt in verschillende gemeenten in Noord-Brabant uitgevoerd. Bewoners/eigenaren, wier woning/pand is geselecteerd voor een opname, ontvangen vandaag een brief hierover.

De minister van Economische Zaken en Klimaat heeft Vermilion’s winningsplannen voor de gasvelden Waalwijk Noord en Loon op Zand en Loon op Zand-Zuid eind vorig jaar goedgekeurd. Onderdeel van de goedkeuring is dat de minister Vermilion verplicht binnen een jaar een representatieve bouwkundige opname uit te voeren.

Een aantal gemeenten heeft Vermilion verzocht de bouwkundige opname uit te stellen, omdat zij beroep hebben ingesteld tegen de goedkeuring van de winningsplannen. Vermilion heeft de betreffende gemeenten laten weten dat het niet zelf mag beslissen wanneer aan de voorwaarden in instemmingsbesluiten wordt voldaan. Vandaar dat Vermilion op 9 september met het project van start gaat.

Het project wordt uitgevoerd door Thorbecke, een gespecialiseerd ingenieursbureau. Inspecteurs van Thorbecke leggen de huidige bouwkundige staat van een pand vast (zowel de buiten- als binnenkant). De bewoners/eigenaren van de geïnspecteerde woningen/panden ontvangen na de opname een inlogcode voor de toegang tot een beveiligde website, waar zij het opnamerapport van hun woning/pand kunnen inzien, downloaden en printen. Bewoners/eigenaren die niet willen meewerken, kunnen dit aan Vermilion doorgeven.terug naar nieuws

(Tenzij anders vermeld hebben verwijzingen op deze website naar 'Vermilion', of 'het bedrijf', of 'we/wij', of 'onze' betrekking op alle personen en operaties gerelateerd aan Vermilion Energy Inc. en/of haar dochtermaatschappijen, waaronder haar Nederlandse dochtermaatschappij Vermilion Energy Netherlands B.V., wier operaties en activiteiten het hoofdonderwerp van deze website vormen)

  Vermilion Energy Netherlands B.V.
  Hoofdkantoor - Harlingen
  Zuidwalweg 2, 8861 NV Harlingen
  Telefoon: 0517 493 333
  Internationaal: 0031 517 493 333
  Kantoor - Amsterdam
  Gustav Mahlerplein 11-13
  3e verdieping, 1082 MS Amsterdam
  Telefoon: 0517 493 306
  Internationaal: 0031 517 493 306
  Contact voor omwonenden
  Investeringen in de omgeving waarin we werken
  Noodcontact
  0517 493 333
  • © 2020 Vermilion Energy Inc.
  • Juridisch
  • Website door Media Dog