ContactContact Us
Menu

Bedrijfsnieuws

BEDRIJFSNIEUWS / 26.01.2018

Vermilion geeft directeursstoel aan leerling

Donderdag 25 januari werd de ‘Baas van Morgen’ door JINC, onze maatschappelijke partner, weer in Nederland georganiseerd. Aan ‘Baas van Morgen’ doen verschillende grote bedrijven mee. Op deze manier krijgen jongeren de kans om voor één dag de baas van een succesvol bedrijf te zijn. Zo kunnen zij alvast proeven en ervaren hoe het is om werkzaam te zijn binnen een organisatie.

Bij Vermilion Energy Nederland deed men in het hoofdkantoor in Harlingen en technisch kantoor in Amsterdam mee aan het JINC project. In beide vestigingen werd voor de leerlingen Nasim en Edina de directeursstoel vrijgehouden. Nasim en Edina kregen opdracht om door middel van een kwalitatief onderzoek onder de medewerkers de directeur van aanbevelingen te voorzien over de medewerkerstevredenheid. Edina en Nasim hebben op basis van deze interviews de interessante resultaten en opeenvolgende aanbevelingen gepresenteerd.

"Ik wilde eigenlijk voor mijn droom als topsporter gaan, maar na vandaag lijkt het mij toch ook heel leuk om door te gaan in de zakelijke richting", aldus Nasim.

Vermilion bedankt Nasim en Edina voor de terugkoppeling en hun professionele advies, JINC voor het organiseren van deze dag en alle collega’s voor ieders beschikbaarheid!

 

Over Vermilion

Vermilion Energy Netherlands B.V. is onderdeel van Vermilion Energy, een groep van bedrijven met activiteiten in Noord-Amerika, Europa en Australië. We exploreren, ontwikkelen en produceren koolwaterstoffen, en doen dit op een maatschappelijk verantwoorde manier.

In Nederland is Vermilion sinds 2004 actief in de opsporing en winning van aardgas. Deze activiteiten vinden plaats in de provincies Fryslân, Noord-Holland, Drenthe, Zuid-Holland en Brabant. Het hoofdkantoor van Vermilion bevindt zich in Harlingen. Bij Vermilion in Nederland werken circa 200 mensen aan het veilig en verantwoord leveren van aardgas voor onze nationale energiebehoefte.terug naar nieuws

(Tenzij anders vermeld hebben verwijzingen op deze website naar 'Vermilion', of 'het bedrijf', of 'we/wij', of 'onze' betrekking op alle personen en operaties gerelateerd aan Vermilion Energy Inc. en/of haar dochtermaatschappijen, waaronder haar Nederlandse dochtermaatschappij Vermilion Energy Netherlands B.V., wier operaties en activiteiten het hoofdonderwerp van deze website vormen)

  Vermilion Energy Netherlands B.V.
  Hoofdkantoor - Harlingen
  Zuidwalweg 2, 8861 NV Harlingen
  Telefoon: 0517 493 333
  Internationaal: 0031 517 493 333
  Kantoor - Amsterdam
  Gustav Mahlerplein 11-13
  3e verdieping, 1082 MS Amsterdam
  Telefoon: 0517 493 306
  Internationaal: 0031 517 493 306
  Contact voor omwonenden
  Investeringen in de omgeving waarin we werken
  Noodcontact
  0517 493 333
  • © 2020 Vermilion Energy Inc.
  • Juridisch
  • Website door Media Dog