ContactContact Us
Menu

Bedrijfsnieuws

BEDRIJFSNIEUWS / 14.12.2016

Vermilion Energy sluit landelijk partnerschap met JINC

Vermilion Energy is een partnerschap aangegaan met JINC, een non-profit organisatie die jongeren op weg helpt naar een goede start op de arbeidsmarkt.  De samenwerking, die voor meerdere jaren wordt aangegaan, is van grote betekenis voor beide partijen. Vermilion Energy treedt op als founding partner van de eerste vestiging van JINC in Noord-Nederland. De vestiging komt in Leeuwarden en zal in het eerste kwartaal van volgend jaar de deuren openen . 2017

De samenwerking tussen Vermilion en JINC geldt als een vlaggenschip partnerschap in Vermilion’s Ways of Caring programma. JINC zet zich al jaren en met succes in op het gebied van maatschappelijke samenwerking tussen het bedrijfsleven en scholen. Het doel van de samenwerking is om jongeren van 8 tot 16 jaar, die opgroeien in een omgeving met sociaaleconomische achterstand, op weg te helpen naar een goede start op de arbeidsmarkt.

Met Vermilion Energy haalt JINC een nieuwe industrietak binnen, namelijk die van gaswinning. Leerlingen kunnen vanaf een veilige locatie zien hoe de werkzaamheden in de praktijk worden uitgevoerd en krijgen een indruk van de werkomgeving en de bedrijfscultuur. Door middel van proefjes en spellen krijgen ze een beeld van hoe gaswinning in z’n werk gaat. Bovendien ze krijgen spelenderwijs de kans daadwerkelijk zelf gas op te sporen op een bodemkaart. Bovendien ze krijgen spelenderwijs de kans daadwerkelijk zelf gas op te sporen op een bodemkaart.

Omgevingsfonds

Vermilion hecht belang aan de regio’s waar het bedrijf aardgas opspoort en wint. Om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan deze regio’s is dit jaar het omgevingsfonds opgericht. Vanuit dit fonds draagt Vermilion bij aan projecten die onderscheidend zijn en het verschil maken in een (lokale) samenleving. We aim to invest these funds in impactful projects that create a positive difference within our communities. We encourage municipalities and their residents to help Vermilion identify these projects.

Hiervoor zijn vier focusgebieden aangegeven:

 • Bijdrage aan een kansrijke samenleving
 • Gezondheid & veiligheid
 • Milieu
 • Vermilion’s culturele identiteit

Vermilion beschikt over kantoren in Harlingen en Amsterdam en zal daarom actief bijdragen aan projecten in deze regio’s.


Over Vermilion

Vermilion Energy Nederland B.V. is onderdeel van de Vermilion Energy, een groep van bedrijven met activiteiten in Noord-Amerika, Europa en Australië. We exploreren, ontwikkelen en produceren koolwaterstoffen, en doen dit op een maatschappelijk verantwoorde manier.

In Nederland is Vermilion sinds 2004 actief in de opsporing en winning van aardgas. Deze activiteiten vinden plaats in de provincies Fryslân, Noord-Holland, Drenthe, Zuid-Holland en Brabant. Het hoofdkantoor van Vermilion bevindt zich in Harlingen. Bij Vermilion in Nederland werken circa 200 mensen aan het veilig en verantwoord leveren van aardgas voor onze nationale energiebehoefte. terug naar nieuws

(Tenzij anders vermeld hebben verwijzingen op deze website naar 'Vermilion', of 'het bedrijf', of 'we/wij', of 'onze' betrekking op alle personen en operaties gerelateerd aan Vermilion Energy Inc. en/of haar dochtermaatschappijen, waaronder haar Nederlandse dochtermaatschappij Vermilion Energy Netherlands B.V., wier operaties en activiteiten het hoofdonderwerp van deze website vormen)

  Vermilion Energy Netherlands B.V.
  Hoofdkantoor - Harlingen
  Zuidwalweg 2, 8861 NV Harlingen
  Telefoon: 0517 493 333
  Internationaal: 0031 517 493 333
  Kantoor - Amsterdam
  Gustav Mahlerplein 11-13
  3e verdieping, 1082 MS Amsterdam
  Telefoon: 0517 493 306
  Internationaal: 0031 517 493 306
  Contact voor omwonenden
  Investeringen in de omgeving waarin we werken
  Noodcontact
  0517 493 333
  • © 2020 Vermilion Energy Inc.
  • Juridisch
  • Website door Media Dog