ContactContact Us
Menu

Bedrijfsnieuws

BEDRIJFSNIEUWS / 06.02.2018

Sven Tummers nieuwe Managing Director bij Vermilion Energy Netherlands B.V.

Sven Tummers is met ingang van 1 februari 2018 benoemd tot Managing Director Vermilion Energy Netherlands B.V.. Hij volgt hiermee de Canadees Scott Seatter op, die drie jaar leiding heeft gegeven aan de business unit en nu naar Amerika vertrekt als Managing Director USA. Sven Tummers is sinds 2012 werkzaam bij Vermilion Energy in verschillende functies. Zijn laatste rol was die van Commercial Manager.

‘Ik ben zeer verheugd met deze benoeming en zie uit naar het voortzetten van de ingezette groei van Vermilion Energy Netherlands. Binnen de gaswinning in Nederland staat de veiligheid voor mens en milieu centraal. Uiteraard ook voor ons. Daarbij komt dat de overgang naar een bewust energiezuiniger Nederland nog belangrijker is geworden. Ik zie een duidelijke rol voor ons weggelegd in deze energietransitie, waarbij veiligheid voor mens en milieu de prioriteit is in onze activiteiten.’

Sven Tummers startte zijn carrière bij Vermilion in 2012 als Production Engineer, waarna hij al snel in leidinggevende rollen terechtkwam. Meest recentelijk bekleedde Sven de functie van Commercial Manager, waarbij hij verantwoordelijk was voor bedrijfsontwikkeling, joint ventures, landzaken, vergunningen, juridische zaken, hernieuwbare energie, public & government relations en communicatie.

Tummers heeft een Master of Science degree in Chemical and Biochemical Engineering behaald aan Delft University of Technology.

Met deze benoeming is Sven Tummers de eerste Nederlander die de rol van Managing Director Vermilion Energy Netherlands op zich neemt.

Over Vermilion

Vermilion Energy Netherlands B.V. is onderdeel van Vermilion Energy, een groep van bedrijven met activiteiten in Noord-Amerika, Europa en Australië. We exploreren, ontwikkelen en produceren koolwaterstoffen, en doen dit op een maatschappelijk verantwoorde manier.

In Nederland is Vermilion sinds 2004 actief in de opsporing en winning van aardgas. Deze activiteiten vinden plaats in de provincies Fryslân, Noord-Holland, Drenthe, Zuid-Holland en Brabant. Het hoofdkantoor van Vermilion bevindt zich in Harlingen. Bij Vermilion in Nederland werken circa 200 mensen aan het veilig en verantwoord leveren van aardgas voor onze nationale energiebehoefte.terug naar nieuws

(Tenzij anders vermeld hebben verwijzingen op deze website naar 'Vermilion', of 'het bedrijf', of 'we/wij', of 'onze' betrekking op alle personen en operaties gerelateerd aan Vermilion Energy Inc. en/of haar dochtermaatschappijen, waaronder haar Nederlandse dochtermaatschappij Vermilion Energy Netherlands B.V., wier operaties en activiteiten het hoofdonderwerp van deze website vormen)

  Vermilion Energy Netherlands B.V.
  Hoofdkantoor - Harlingen
  Zuidwalweg 2, 8861 NV Harlingen
  Telefoon: 0517 493 333
  Internationaal: 0031 517 493 333
  Kantoor - Amsterdam
  Gustav Mahlerplein 11-13
  3e verdieping, 1082 MS Amsterdam
  Telefoon: 0517 493 306
  Internationaal: 0031 517 493 306
  Contact voor omwonenden
  Investeringen in de omgeving waarin we werken
  Noodcontact
  0517 493 333
  • © 2020 Vermilion Energy Inc.
  • Juridisch
  • Website door Media Dog