ContactContact Us
Menu

Bedrijfsnieuws

BEDRIJFSNIEUWS / 23.01.2019

Start bouwkundige opname in de gemeente Weststellingwerf

Vermilion Energy Netherlands B.V. (Vermilion) is een energiebedrijf dat aardgas wint uit kleine gasvelden op land in Nederland en is ook actief in de gemeente Weststellingwerf. Vanaf de locatie Blesdijke aan de Meenthe, Wolvega produceert Vermilion aardgas uit het Sonnega-Weststellingwerf gasveld.

Bouwkundige opname

Vermilion gaat een bouwkundige opname aan een representatieve selectie van woningen en gebouwen rondom het Sonnega-Weststellingwerf gasveld (invloedsgebied) uitvoeren, zoals dit staat voorgeschreven in het definitieve instemmingsbesluit op het winningsplan van Sonnega-Weststellingwerf door de minister van Economische Zaken en Klimaat van 28 december 2017.

Een bouwkundige opname is een beoordeling van de bouwkundige staat van een pand. Dit wordt vastgelegd door foto’s en een geschreven rapport. De bouwkundige opname wordt uitgevoerd door Thorbecke, een onafhankelijk ingenieursbureau.

Diever gasveld

Daarnaast hebben we eind vorig jaar in de gemeente Westerveld een bouwkundige opname uitgevoerd m.b.t. het Diever gasveld. Gaswinning uit het Diever gasveld vindt plaats vanaf de locatie Wapse aan de Noordenveldweg. Een klein deel van dit invloedsgebied ligt in de gemeente Weststellingwerf. Deze wordt meteen na de bouwkundige opname van Sonnega-Weststellingwerf uitgevoerd.

Communicatie

Alle bewoners, die binnen het invloedsgebied wonen, zijn geïnformeerd. De bouwkundige opname voor het Sonnega-Weststellingwerf gasveld start 11 februari en is eind februari weer afgerond. Hier opeenvolgend start begin maart de bouwkundige opname m.b.t. het Diever gasveld.terug naar nieuws

(Tenzij anders vermeld hebben verwijzingen op deze website naar 'Vermilion', of 'het bedrijf', of 'we/wij', of 'onze' betrekking op alle personen en operaties gerelateerd aan Vermilion Energy Inc. en/of haar dochtermaatschappijen, waaronder haar Nederlandse dochtermaatschappij Vermilion Energy Netherlands B.V., wier operaties en activiteiten het hoofdonderwerp van deze website vormen)

  Vermilion Energy Netherlands B.V.
  Hoofdkantoor - Harlingen
  Zuidwalweg 2, 8861 NV Harlingen
  Telefoon: 0517 493 333
  Internationaal: 0031 517 493 333
  Kantoor - Amsterdam
  Gustav Mahlerplein 11-13
  3e verdieping, 1082 MS Amsterdam
  Telefoon: 0517 493 306
  Internationaal: 0031 517 493 306
  Contact voor omwonenden
  Investeringen in de omgeving waarin we werken
  Noodcontact
  0517 493 333
  • © 2020 Vermilion Energy Inc.
  • Juridisch
  • Website door Media Dog