ContactContact Us
Menu

Bedrijfsnieuws

BEDRIJFSNIEUWS / 16.08.2018

Raadsleden bezoeken mijnbouwlocaties in het zuiden

Recent kreeg Vermilion raadsleden uit twee gemeenten op bezoek. Raadsleden uit Waalwijk bezochten het gasbehandelingsstation van Vermilion aan de Weteringweg. De gemeenteraad van Woudrichem en wethouder Van der Hoeven van de gemeente Aalburg kwamen op bezoek bij de mijnbouwlocatie van Vermilion aan de Zwaansheuvelsedijk in Wijk en Aalburg.

Rondleiding

Na een veiligheidsintroductie, verzorgde Vermilion een rondleiding over de mijnbouwlocatie, met uitleg over Vermilion en de werking en techniek van gaswinning. Daarnaast is interactief gesproken over het maatschappelijke debat rond gaswinning en de rol van gaswinning in de energietransitie.

Proces gaswinning

Op een gasbehandelingsstation kan het hele proces van gaswinning gevolgd worden. Waar en hoe het gas uit de grond komt, waar het uit bestaat, hoe dat behandeld wordt en hoe het uiteindelijk overgedragen wordt aan Gasunie en dit verder getransporteerd wordt.

Veiligheid

Veiligheid staat bij Vermilion en al haar activiteiten voorop. Daarom is het noodzakelijk dat medewerkers en bezoekers altijd veiligheidskleding dragen wanneer men binnen de hekken van een mijnbouwlocatie stapt, zoals een overall, helm, bril, handschoenen en veiligheidsschoenen.

Locatiebezoek ZuidenLocatiebezoek Zuiden

 terug naar nieuws

(Tenzij anders vermeld hebben verwijzingen op deze website naar 'Vermilion', of 'het bedrijf', of 'we/wij', of 'onze' betrekking op alle personen en operaties gerelateerd aan Vermilion Energy Inc. en/of haar dochtermaatschappijen, waaronder haar Nederlandse dochtermaatschappij Vermilion Energy Netherlands B.V., wier operaties en activiteiten het hoofdonderwerp van deze website vormen)

  Vermilion Energy Netherlands B.V.
  Hoofdkantoor - Harlingen
  Zuidwalweg 2, 8861 NV Harlingen
  Telefoon: 0517 493 333
  Internationaal: 0031 517 493 333
  Kantoor - Amsterdam
  Gustav Mahlerplein 11-13
  3e verdieping, 1082 MS Amsterdam
  Telefoon: 0517 493 306
  Internationaal: 0031 517 493 306
  Contact voor omwonenden
  Investeringen in de omgeving waarin we werken
  Noodcontact
  0517 493 333
  • © 2020 Vermilion Energy Inc.
  • Juridisch
  • Website door Media Dog