ContactContact Us
Menu

Bedrijfsnieuws

BEDRIJFSNIEUWS / 04.05.2018

Maatschappelijke betrokkenheid van Vermilion in 2017

De missie van Vermilion is het continue verbeteren van onze resultaten voor onze medewerkers, investeerders, partners en uiteraard voor de omgeving waarin wij actief zijn. Voor de omgeving hebben wij een speciaal programma gericht op de maatschappelijke betrokkenheid. Hiermee willen wij een positieve bijdrage leveren aan de omgeving.

Dit doen wij op verschillende manieren:

 • Het Omgevingsfonds biedt lokale stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een financiële bijdrage aan te vragen voor hun activiteiten. Hiermee dragen wij indirect bij aan de Sustainable Development Goals, de duurzame ontwikkelingsdoelen. De doelen waar wij (het meeste) aan bijdragen zijn uitgelicht in de infographic hieronder.
 • Tijdens de Vermilion Day of Caring gaan wij, als collega’s, gezamenlijk op pad om onze handen uit de mouwen te steken bij lokale stichtingen en verenigingen. In 2017 gebeurde dit op zes locaties, welke allen gesteund werden via het Omgevingsfonds.
 • JINC is onze flagship partner maatschappelijke betrokkenheid en strijdt voor een maatschappij waar een achtergrond geen invloed heeft op de toekomst. Wij steunen de programma’s van JINC door middel van een financiële bijdrage én door medewerkers als vrijwilliger deel te laten nemen, zoals een Bliksemstage of het geven van sollicitatietrainingen.
 • Sinds 2017 is er vanuit Vermilion Inc. een wereldwijd programma, waarbij al onze business units een financiële bijdrage leveren aan een partij die zich inzet rondom het thema reddingshulp. In Nederland zijn wij zeer trots dat wij een bijdrage kunnen leveren aan de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.terug naar nieuws

(Tenzij anders vermeld hebben verwijzingen op deze website naar 'Vermilion', of 'het bedrijf', of 'we/wij', of 'onze' betrekking op alle personen en operaties gerelateerd aan Vermilion Energy Inc. en/of haar dochtermaatschappijen, waaronder haar Nederlandse dochtermaatschappij Vermilion Energy Netherlands B.V., wier operaties en activiteiten het hoofdonderwerp van deze website vormen)

  Vermilion Energy Netherlands B.V.
  Hoofdkantoor - Harlingen
  Zuidwalweg 2, 8861 NV Harlingen
  Telefoon: 0517 493 333
  Internationaal: 0031 517 493 333
  Kantoor - Amsterdam
  Gustav Mahlerplein 11-13
  3e verdieping, 1082 MS Amsterdam
  Telefoon: 0517 493 306
  Internationaal: 0031 517 493 306
  Contact voor omwonenden
  Investeringen in de omgeving waarin we werken
  Noodcontact
  0517 493 333
  • © 2020 Vermilion Energy Inc.
  • Juridisch
  • Website door Media Dog